Award Winning A2-House[shell House] Residence

Masahiko Sato Creates The A2-House[shell House] Residence

Masahiko Sato, the creator of the awarded project A2-house[shell house] - residence by Masahiko Sato explicates, To satisfy the needs of owner [A house that family can live in safely], this design’s main concept is protecting family from various neighboring environment of the site. To protect the privacy and mitigate traffic noise, I set no opening on outer wall of north side faced to the road. In addition, I pushed out a white wall diagonally on a road to emphasize the beautiful wooden wall and leave people a deep impression..

Award Winning A2-House[shell House] Residence Images:


End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Which Design homepage.

Design Contests

Fatal error: Cannot redeclare shuffle_assoc() (previously declared in /nfs/c06/h06/mnt/155026/domains/ in /nfs/c06/h06/mnt/155026/domains/ on line 55