Happy Valley Residence by Elaine Lu & Vincent Lim

Elaine Lu & Vincent Lim Shares The Happy Valley Residence Residence

Elaine Lu & Vincent Lim, the architect of the highlighted design Happy Valley Residence - Residence by Elaine Lu & Vincent Lim illustrates, Promoting the concept of flexible living, Lim + Lu's Happy Valley Residence aims to challenge the conventional notion of labelling rooms by removing walls that define specific spaces and as a result blurs boundaries. Lim+Lu deliberately chose colors that would inject fresh life into the space. The thresholds created by the subtle distinctions of color, texture and material maintain a fluidity to allow the space to blend effortlessly together as one. .

Happy Valley Residence by Elaine Lu & Vincent Lim Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=56561

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Which Design homepage.

Salone del Design

Fatal error: Cannot redeclare shuffle_assoc() (previously declared in /nfs/c06/h06/mnt/155026/domains/whichdesign.org/html/myfunctions.php:5) in /nfs/c06/h06/mnt/155026/domains/whichdesign.org/html/function-spinner.php on line 55