Residential Villa :zhan by Shu-Ching Tan

Shu-Ching Tan Discloses The Zhan Residential Villa

Shu-Ching Tan, the maker of the awarded work Zhan by Shu-Ching Tan spells out, The 4-story villa that a father wants to pass on to his son and the generation. The iron stairs connected to each floor penetrate the structure and the vertical flow. Window between each staircase as a scene to feel the movement of family member. Light and wind energy can freely penetrate each floor, making excellent light transmittance and fluidity. Gray scale is the basic color. The difference shade of gray reinforces the aspect of building. The building was built by combination of L style, and the uneven design to enhance the appearance of the whole building. .

Residential Villa :zhan by Shu-Ching Tan Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=52603

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Which Design homepage.

Design Agency

Fatal error: Cannot redeclare shuffle_assoc() (previously declared in /nfs/c06/h06/mnt/155026/domains/whichdesign.org/html/myfunctions.php:5) in /nfs/c06/h06/mnt/155026/domains/whichdesign.org/html/function-spinner.php on line 55