Residential House:the Hive by Alex Chang

Alex Chang Discloses The The Hive Residential House

Alex Chang, the thinktank behind the highlighted design The Hive - Residential House by Alex Chang illustrates, The design was based on creating a concept base on honeycomb. The challenge had to create a space that blend the surrounding together and not overwhelmed the materials usage. Living room was designed in such that the idea leads to the kitchen with an open concept idea. The chipboard wall was built to highlight the house with an unique finishes, creating a calming mood overall. The function of the chipboard wall also served as note board. To create the honeycomb effect, creative selection of the special cut hexagon tiles were placed at entrance..

Residential House:the Hive by Alex Chang Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=48236

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Which Design homepage.

Design Shop

Fatal error: Cannot redeclare shuffle_assoc() (previously declared in /nfs/c06/h06/mnt/155026/domains/whichdesign.org/html/myfunctions.php:5) in /nfs/c06/h06/mnt/155026/domains/whichdesign.org/html/function-spinner.php on line 55